Pusa vape lautele: fofo o alamanuia po'o le kanesa?

Puff 600 Pod Kit-n (6)

I le 2018, o le Relx series of pod kit products na faalauiloaina e Relxtech na vave ona lavea ma talu mai lena taimi na tui ai le malosi e le gata i totonu o le alamanuia. E tusa ai ma lea tulaga, na fa'alauiloa ai se oloa fa'atosina—sikaleti e-sikareti lautele. O le a le a'afiaga o kalama lautele i luga o tagata e ona fa'ailoga ma le alamanuia?

Mo tagata e ona faʻailoga, o kalama lautele e mamao ese mai le lelei ma e mafai foi ona vaʻaia o se taufaamatau i le alamanuia. E fesoʻotaʻi vavalalata ma faʻasese, leaga le lelei, fenumiai tau ma le vevesi o maketi. Le tele o kamupani e-sikaleti ua latou faia ni gaioiga e faasaga i kesi lautele ma le faʻatauga o tau. Relxtech, mo se faʻataʻitaʻiga, ua ave le mataupu "generic cartridge" i le faamasinoga e faʻafefe ai le faʻasalalauina o oloa lautele.

Puff 600 Pod Kit-n (1)

Ae ui i lea, e leaga tele le maketi o cartridges lautele? O le tali e le tatau. I le tulaga o oloa faʻatau eletise, o oloa lautele o le masani ma o se taunuuga masani o tauvaga maketi, e pei lava o uaea faʻamaumauga, faʻamau, maʻa, faʻaaliga faʻaaliga ma isi oloa e fetaui ma oloa o ituaiga autu e pei o Apple ma Huawei. Mo tagata fa'atau, o kalama lautele e ofoina atu le tele o filifiliga. O le afuaga o kalama lautele e mafai e na tagata gaosi oloa ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga fou ma faʻafouga o tofo e faʻavae i luga o foliga tutusa ma le lapopoa, ma puipuia a latou aia tatau tau le atamai. Afai lava e sili atu le fou o le oloa, o le a fiafia tagata faʻatau, ma o le maketi o le a atiaʻe i lenei itu. I se tulaga, o cartridges lautele faʻamalosia kamupani e taumafai mo le faʻafouina ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le alamanuia atoa.

Puff 600 Pod Kit-n (4)

E faʻapea foʻi, pe a oʻo uma kamupani i luga o le ala e tasi, o le tauva mo se faʻamoemoe masani e faigofie ona ausia, e iʻu ai i le vave faʻaleleia o le lelei o oloa. O le mea lea, i lenei tulaga, o cartridges lautele o loʻo faʻatusalia ai le maualuga o le faʻalauiloaina o maketi ma o faʻamaoniga faʻailoga. E le gata i lea, e mafai e cartridges lautele ona faʻaosofia le faʻafouina i le atinaʻeina o oloa. Ae ui i lea, e taua le maitauina e le tatau ona faʻatusalia kalama lautele ma mea faʻatau pe faʻasese; e lua manatu eseese. Universal cartridges e faasino i oloa e mafai ona faʻaaogaina faʻafeiloaʻi i le faʻataʻitaʻiga tutusa, taʻitaʻia tagata faʻatau e filifili oloa fetaui.

Ae ui i lea, e le tatau ona vaʻaia pusa faʻasalalau o se auala tuusaʻo e gaoia ai oloa a isi kamupani. Afai latou te le faʻaaluina le taimi e suʻesuʻe ai, faʻataʻitaʻi ma le loto i ai se faʻailoga, faʻalagolago naʻo le tauvaga taugofie poʻo le tuʻufaʻatasia o mea leaga, o nei amioga e le mafai ona gafatia i lalo o le tulafono a le atunuʻu, ma o le lumanaʻi o nei kamupani o le a puupuu. O le maketi o le a fetuutuunai ia lava, aemaise lava pe a iai faiga faʻavae ma faʻamalosia le vaavaaiga. O fa'aletonu i totonu o le alamanuia o le a faasolosolo ona mou atu.

Puff 600 Pod Kit-n (3)
Puff 600 Pod Kit-n (2)

Mo nisi kamupani, e ui lava e mafai ona lava gaosiga gafatia, e le lava le gafatia fou. O kamupani laiti e le faapea e tatau ona teu ni tupe se tele i le R&D; kamupani tetele e mafai ona pulea i latou e pei o le gaosiga o laau e faʻaaoga ai tulaga tutusa ma faiga faʻavae, tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i o latou tulaga lelei, felagolagomai ma le faʻaogaina atoatoa o le gaosiga o le gafatia. E mafai ona avea lea ma auala i le galulue faatasi lelei.

I le aotelega, o pusa faʻasalalau lautele e le faʻafefeina ai le alamanuia; ae, o lo'o i ai le avanoa e avea ai ma vaifofo i le fa'afitauli o lo'o i ai nei le ova malosi. E mana'omia uma e le au fa'ailoga ma le au gaosi kalama lautele ona galulue fa'atasi ma taula'i i le sini masani o le atina'eina o maketi fa'avaomalo. O le sini autu o le faʻatagaina lea o tagata faʻatau i le lalolagi atoa e fiafia i vape na faia i Saina.

Puff 600 Pod Kit-n (5)

Taimi meli: Nov-02-2023